Натали бе претендент за участие в Игри на волята – сезон

...
Натали бе претендент за участие в Игри на волята – сезон
Коментари Харесай

Натали от Игри на волята: Моят фаворит е Цвети Станева

Натали бе кандидат за присъединяване в " Игри на волята "  – сезон 6, само че не съумя да се класира и загуби против съперника си Ваня – участничка от втори сезон на едноименното риалити и същинска жена боец.

Битката бе доста силова и изморителна, само че Натали съумя да отговори на няколко въпроса, свързани с присъединяване ѝ.

Как се почувства, когато стъпи на Арената, какво е изпитала, като е схванала, че се изправя против Ваня и какво не ѝ е достигнало, с цел да завоюва? Научете с нас:

Как се почувства, когато стъпи на Арената?

Когато стъпих на Арената бях много обезпокоена, адреналинът беше доста висок. Сърдечната ми периодичност също беше доста висока, притеснявах се и нямах самообладание да стартира борбата, която чаках през целия ден.

Гледала ли си присъединяване на Ваня в предаването? Какво е мнението ти?

Гледала съм втори сезон и присъединяване на Ваня. Бих споделила, че съм ѝ фенка, тя има доста невероятни качества. Познавам я и отвън игрите и ѝ се удивлявам.

Как се почувства, когато видя, че ще се изправиш против нея?

Когато видях Ваня, имах смесени усеща. От една страна знам какви са нейните качества, въпреки това се зарадвах, тъй като видях някой прочут, което ме накара да се усещам хем спокойна - хем обезпокоена, тъй като съм против нея.

Как ти се стори племето на Амазонките?

Амазонките ми се сториха много симпатични. Някои от тях съм ги виждала. Смятам, че може да завоюва жена, само че моят любимец не е в това племе. Моят любимец е Цвети Станева. Смятам, че Цвети е много физически готова.

Какво съгласно теб не ти доближи, с цел да спечелиш борбата?

В борбата не ми доближиха много неща. Първо не ми доближи техника в плуването, по тази причина бих наблегнала малко повече на него. Също по този начин силови извършения с тежести няма да е зле да върша повече и като цяло съставените елементи в борбата не бяха моето нещо.

Би ли се записала за присъединяване още веднъж?

Да, бих се записала. Винаги може да пробваш. Ако се получи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР